Logo mooilaarbeek.nl
Peter van den Eijnde won al zijn wedstrijden   | Fotonummer: 21a412
Peter van den Eijnde won al zijn wedstrijden (Foto: )
Sport

Einde competitie nadert voor TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - De laatste competitieronde, van TTV Een en Twintig, van dit najaarsseizoen is op donderdagavond 28 november. Spannend want er zijn teams van TTV Een en Twintig die nog altijd kans maken op de titel. Team 2, 4 en team 7 spelen thuis in de Tafeltennishal in Beek en Donk.

Vorige week donderdag 21 november speelde alleen team 1 thuis. Zij namen het op tegen Veldhoven 3. Peter van den Eijnde wist al zijn wedstrijden te winnen. Jordi Kivits won er twee en Rowena de Haas wist één wedstrijd te winnen. Peter en Jordi wonnen de dubbelpartij. Het werd 7 tegen 3. Team 1 staat derde op de ranglijst. Vrijdagavond spelen zij hun laatste wedstrijd tegen de koploper Never Despair 2, zij staan bovenaan met 58 punten. Degraderen zal team 1 niet, maar kampioen worden zit er niet meer in. Al is het theoretisch gezien alles mogelijk.

Team 2 speelt donderdagavond thuis tegen Flash 3. Team 2 staat op de tweede plek met 53 punten. Koploper Veldhoven 4 staat met twee punten bovenaan, met 55 punten. Vier teams spelen nog om het kampioenschap. Ook de tegenstander Flash 3 van donderdagavond zou nog kampioen kunnen worden.

Team 3 speelt vrijdagavond bij Taveres 2. En ook bij Team 3 is het nog spannend. Zij staan op de derde plek met 52 punten, vier punten achter op de koploper. Taveres 2 staat wat onderaan in de poule. Alles is hier dus nog mogelijk.

Het vierde team van Tafeltennisvereniging Een en Twintig speelt donderdagavond thuis tegen de nummer 2. Zelf staan zij vijfde, dat kan betekenen dat zij zichzelf moeten bewijzen tijdens de degradatie wedstrijd. Spannend of zij vijfde klasse weten te behouden.

Team 5 is vorig jaar verrassend kampioen geworden. Dit bleek nog wat hoog gegrepen. Zij zijn al zeker van degradatie naar de zesde klasse. Zij spelen zaterdag uit hun laatste wedstrijd tegen Unicum.

Donderdagavond speelt team 6 niet in Beek en Donk maar in Asten. Team 6 is al zeker van de laatste plek. Zij kunnen niet degraderen omdat zij al in de laagste klasse spelen.

Team 7 speelt donderdagavond thuis tegen Budilia 7. Zij spelen in een poule van vijf en het is nog erg spannend! Zij staan vier punten achter op de nu koploper, maar mogen spelen tegen Budilia die een lage score heeft behaald dit seizoen. Hier zit misschien wel een kampioenschap in.

Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Bekijk ook de agenda voor de komende evenementen bij de Beek en Donkse Tafeltennisvereniging.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>