Logo mooilaarbeek.nl
Daisy Roijackers, Sophie v.d. Vorst en Lara ter Mors   | Fotonummer: bbc35a
Daisy Roijackers, Sophie v.d. Vorst en Lara ter Mors (Foto: Col Warnaar)
Sport

Clinic voor de kampioenen bij Manege d'n Perdenbak

  Sportnieuws

Lieshout - Bij Manege d'n Perdenbak werd zaterdag 30 november de clinic voor de Laarbeekse Zomer kampioenen gehouden. Deze clinic kregen zij aangeboden door de Stichting en werd gegeven door Melódía uit Mariahout.

De kampioenen namen eerst de tijd om iets te drinken en een stukje taart, waarna zij uitleg kregen over de obstakels die in de manege lagen. Er was een poort met slierten, een bak met plastic flessen en er lag zeil op de grond. Voor paarden en hun ruiters kunnen dit grote uitdagingen zijn. Eerst werd er geoefend met de paarden en pony's aan de hand, zo kun je samen kijken en vertrouwen opbouwen. Daarna mochten ze dit te paard gaan ontdekken en het was mooi om te zien dat er meer vertrouwen was bij de ruiters en paarden om dit samen te ontdekken en ervaren.

In januari gaan de wedstrijden verder voor het indoor kampioenschap en hiervoor kun je nog inschrijven. Ga hiervoor naar mijnknhs.nl of kijk op www.stichtingderaam.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>