Logo mooilaarbeek.nl

Dubbel bezoek voor Krijgsman Soranus

  Sportnieuws

Lieshout - De schutters van De Batavieren (Neerkant) en Recht door Zee (Helmond) waren afgelopen week te gast bij de doel van Krijgsman Soranus in Lieshout voor de vierde districtswedstrijd van het seizoen 2019/2020.

Met deze gasten was het gezellig druk bij de handboogvereniging, waar ook weer volop gestreden werd om goede scores te behalen en om zo goed mogelijk in de klassementen terecht te komen voor zowel de teamscores als de individuele posities te versterken voor komend seizoen. Na een gezellige avond mochten de schutters weer naar huis met een tevreden gevoel gezien er weer voldoende punten waren behaald.

Onderlinge uitslagen: Ad Endevoets 230, Willem Bekx 228, Arjan v.d. Heuvel 224, Kevin v.d. Linden 224, Alex v.d. Ven 214, Paul v.d. Broek 208, Rik v.d. Westerlo 205, Yvonne v.d. Westerlo 179, Martien van Deurzen 177, Nelly v.d. Laar 163 en Theo v.d. Laar 135.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>