Logo mooilaarbeek.nl
Jeroen Engelhart geeft training aan Tijl Engelhart   | Fotonummer: ca05d8
Jeroen Engelhart geeft training aan Tijl Engelhart
Sport

Clubkampioenschappen TTV Een en Twintig

  Sportnieuws

Beek en Donk - Bij Tafeltennisvereniging Een en Twintig is het zaterdag 18 januari eindelijk zover; de clubkampioenschappen. Om 10.00 uur gaat de zaal open en om 10.45 uur starten de eerste wedstrijden.

De jeugd en de senioren dubbel wedstrijden worden als eerste gespeeld. Deze zullen tot ongeveer 13.00 uur duren. Dan is meteen de prijsuitreiking van de jeugd. Extra leuk om de jeugd aan te moedigen dus. Vlak na de clubkampioen van de jeugd bekend is gemaakt, starten de senioren enkel wedstrijden. Naar verwachting zullen de halve finale en de finale wedstrijden (enkel en dubbel) gespeeld worden om 17.00 uur. Vanaf dan wordt het echt spannend en om 18.00 uur zal de clubkampioen 2020 bekend zijn.

Het wordt een drukke dag! Maar liefst 42 fanatieke tafeltennissers hebben zich opgegeven om deel te nemen. Gelukkig is de kantine groot genoeg en is er ook voldoende ruimte in de zaal om de spannende, sportieve en uiterst leuke wedstrijden te komen bekijken. Voor ieder wat wils. Er is soep en genoeg tijd voor gezelligheid. Komt dat zien vanaf 10.30 tot 18.00 uur.

Basistraining donderdagavond
Donderdagavond 9 januari heeft de eerste basistraining plaatsgevonden. Dit was een groot succes. Maar liefst zes tafels en dus twaalf tafeltennissers namen deel aan de training. Een grote groep voetballers heeft het groene gras ingeruild voor de groene tafel en jeugdleden hebben behoefte aan meer trainingsuren. De basistraining komt als geroepen en sluit perfect aan bij de behoefte. Donderdagavond 16 januari besteden ze tijd aan de spelregels van de tafeltennissport.

Uitwisseling ATTC'77
Vrijdagavond 10 januari was TTV Een en Twintig te gast bij de buren, namelijk bij de Aarle-Rixtelse Tafeltennisclub. Het niveauverschil was dit jaar erg groot wat resulteerde in een groot uitslag verschil. Het werd 39-12 voor Aarle-Rixtel. Ondanks de uitslag waren er nog steeds prachtige partijen om naar te kijken. De spanning was duidelijk voelbaar ondanks dat de uitslag er niet om liegt. Volgend jaar weer een kans en dan weer in Beek en Donk.

Kijk op www.ttveenentwintig.nl én volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>