Logo mooilaarbeek.nl
Start met hardlopen en neem dit jaar ook deel aan de Kings&Queens Run!   | Fotonummer: e4a4fa
Start met hardlopen en neem dit jaar ook deel aan de Kings&Queens Run! (Foto: Joost Duppen)
Sport

Start met trainen voor Kings@Queens Run

  Sportnieuws

Laarbeek – Had je begin van dit jaar het sportieve voornemen om te gaan hardlopen? Om te ervaren of het ook iets voor jou is? En is dat niet gelukt? Grijp dan nu deze nieuwe kans. Je kunt op donderdagavond 20 februari starten met de cursus hardlopen bij Runnersclub Lieshout.

Nieuwe cursusopzet
Anne Smeets, trainster van de Runnersclub, gaat de beginnersgroep begeleiden. "We hebben een nieuwe cursusopzet gemaakt met de bedoeling dat iedereen na 10 lessen, 5 kilometer aan een stuk kan hardlopen. Maar dat niet alleen. Tijdens de lessen krijgen de lopers heldere uitleg over kleding, schoeisel, warming-up en cooling-down oefeningen. Voor de tien lessen betaal je maar 20 euro en daarna kun je kijken of je je aan wilt sluiten bij de bestaande loopgroepen van de Runnersclub."

Kings&Queens Run kan altijd
Dat klinkt goed. Wat natuurlijk ook kan, is dat je deze tien lessen gebruikt om je klaar te stomen voor de Kings&Queens Run die dit jaar voor de derde keer gehouden wordt op Koningsdag. Je kunt maximaal vier rondes van 2,5 kilometer door Lieshout lopen. En, zoals beloofd, zorgt de cursus ervoor dat twee rondes hardlopen sowieso haalbaar is. Aanmelden voor deze beginnersgroep kan door een mailtje te sturen naar: info@runnersclublieshout.nl.

De accommodatie van Runnersclub Lieshout ligt aan de Provinciale weg 24 in Lieshout, naast de tennisclub en achter de manege. De training start op donderdagavond 20 februari om 19.30 uur en duurt 60-75 minuten. Zo blijft het niet alleen bij een goed voornemen...

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>