Oudijzeractie en verkoop oude fietsen bij De Goede Hoop

Verenigingen Algemeen

Aarle-Rixtel – Het is mogelijk om op zaterdag 17 september oude metalen in te leveren ten behoeve van harmonie De Goede Hoop in Aarle-Rixtel. Tussen 9.00 en 11.00 uur kunt u daarvoor terecht op het terrein tussen de Boerenbond en Grandcafé Stout aan de Dorpsstraat 82.

Leden van de harmonie zijn daar dan aanwezig om de materialen in ontvangst te nemen. Alle soorten oude metalen zijn welkom. Daarnaast ook: elektrakabels, witgoed en oude computers.

Indien uw spullen te zwaar of te omvangrijk zijn om ze te brengen, dan komen ze die op 17 september ook graag na 11.00 uur bij u ophalen. Neem hiervoor contact op met Willem Verhoeven (tel. 06-38900299). Grotere partijen komen ze ook graag tussentijds ophalen. Als u aan het opruimen bent en u wilt direct van uw spullen af, dan kunt u die deponeren op het eerder vermelde terrein tussen de Boerenbond en Stout aan de Dorpsstraat, op het verharde stukje tussen de platglasbak en de beukenhaag.

Verkoop oude fietsen
Bij de maandelijkse inzameling worden vaak oude fietsen aangetroffen. Deze worden gerepareerd en weer rijklaar te koop aangeboden. Handig voor studenten of bijvoorbeeld voor het uitgaan. De fietsen kosten ca. €20,00 tot €40,00.

Het oud ijzer kan elke derde zaterdag van de maand worden ingeleverd. Dan worden ook de fietsen te koop aangeboden. De volgende inzamelingsactie is op zaterdag 15 oktober.


!