Sander Vissia
Sander Vissia Foto: videostill

Vlogs oud-Beek en Donkenaar vanuit Botswana: 'Sander in de bush'

Video

Beek en Donk/Botswana - Beek en Donkenaar Sander Vissia (29) verblijft al enkele jaren in Afrika (Botswana). Door films op National Geographic was Sander van jongs af aan al geboeid door de Afrikaanse Savanne. 

Deze fascinatie voor Afrika bracht hem ertoe om een bachelor in biologie en een master in bos- en natuurbehoud te doen. Na een verblijf in Kenia, streek Sander in 2016 neer in Botswana, waar hij als onderzoekscoördinator al het onderzoek op zet in het centrale Tuli Block / Koro River Camp. 

Sinds kort is Sander begonnen met het maken van vlogs. De Beek en Donkenaar filmt en vertelt over zijn werkzaamheden. Sander laat op Facebook weten: "Ik ben eindelijk over de grenzen van mijn ongemak gegaan en ben begonnen met het maken van vlogs. In deze vlogs zal ik vertellen over de Afrikaanse bush, de dieren, planten, geschiedenis van het gebied en het onderzoek wat we hier doen bij Koro River Camp. Dus mocht je wat minuten over hebben neem een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt of wat je in de toekomst besproken wil hebben! Bericht delen word erg gewaardeerd!"

Meer informatie over het gebied en de lodge vind je op www.the-africa-experience.com.

Abonneren op het Youtube-kanaal van Sander kan hier.

Bekijk hieronder zijn eerste twee vlogs.