Afbeelding
Foto: Mark Barten

Op de koffie bij… Tandprothetische Praktijk Laarbeek

Zakelijk

Sinds april 2017 is Wannes Bakx het vertrouwde gezicht van de in de Heuvelpassage in Beek en Donk gevestigde Tandprothetische Praktijk Laarbeek. Ook vier jaar na de start weten vaste en nieuwe klanten de weg prima te vinden naar de praktijk, niet in de laatste plaats vanwege de ontspannen sfeer en de hoogwaardige service die wordt geboden. Voor wie Wannes en zijn praktijk onverhoopt nog niet kent, volgt hier een kleine kennismaking. 

Wannes, waarvoor kun je bij TPP Laarbeek terecht?
“Je kunt bij ons terecht voor gebitsprotheses, een klikgebit, frameprotheses en voor het rebasen (opvullen) en repareren of corrigeren van je huidige prothese. Kortom: Iedereen die een nieuw kunstgebit nodig heeft of die een kunstgebit heeft waar iets ‘mis’ mee is, is bij ons aan het juiste adres én van harte welkom.”

Hoe werk je, wat is belangrijk om te weten?
Wannes: “Ik werk zonder doorverwijzing, je kunt me dus rechtstreeks benaderen. Een intakegesprek is vrijblijvend en kosteloos. In de meeste gevallen vergoedt de verzekering 75 tot 100% van de kosten. Daarnaast werk ik samen met verschillende tandartspraktijken en met de afdeling Kaakchirurgie van het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond.”

“Ik werk zonder doorverwijzing, 
je kunt me rechtstreeks benaderen”

Wat versta jij onder hoogwaardige service Wannes?
”Elke klant die hier komt, krijgt de volledige 30 minuten behandeltijd, ook als we die tijd niet per se vol maken. Ik vind het ontzettend belangrijk om tijd voor mijn klanten te nemen en daar hoort een praatje bij. Mensen moeten zich op hun gemak voelen hier. Ik werk laagdrempelig en doordat ik een prothese zelf aanmeet en vervaardig in eigen laboratorium, ben je bovendien verzekerd van de grootst mogelijke zorg en aandacht.”

Heb je misschien nog tips voor mensen met een prothese die dit lezen?
Wannes (met een lach): “Maar natuurlijk! Het is heel belangrijk je prothese goed schoon te houden. Mensen weten vaak niet hoe ze dat het beste kunnen doen. Mijn advies is om je gebit ’s nachts in elk geval uit te doen en het ’s morgens en ’s avonds even goed te poetsen. Doe dit niet met tandpasta maar met een mild afwasmiddel of met milde handzeep. Op die manier voorkom je nare problemen.”

Tot slot: kun je de praktijk in deze coronatijd veilig bezoeken?
Wannes: “Ja, dat kan zeker. We nemen alle aangescherpte hygiëneregels in acht, waardoor klanten onze praktijk volledig veilig kunnen bezoeken. Wees welkom.”

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Tandprothetische Praktijk Laarbeek via 0492-468444 of ga naar www.tpplaarbeek.nl

Afbeelding