Afbeelding
Foto:

Fysiotherapie Laarbeek bestaat 10 jaar

Zakelijk advertorial

Laarbeek - Op 1 januari 2014, 1,5 jaar na de verhuizing van Lifestyle center Laarbeek naar de Parklaan, heeft fysiotherapie Laarbeek haar deuren geopend. Lise van der Linden – van Bokhoven was op dat moment de eerste en enige therapeut. Inmiddels is het team flink uitgebreid en bieden we verschillende specialisaties! Een droom om op het gebied van bewegen, vitaliteit en gezondheid onze gasten nóg meer te kunnen helpen werd daarmee 10 jaar geleden werkelijkheid. Naast de praktijk voor voeding en diëtetiek werd daarmee de club nóg multifunctioneler.

In de huidige fysiotherapie is het vooral ook zelf goed aan de slag gaan met oefentherapie. Omdat de praktijk onderdeel is van Lifestyle center Laarbeek beschikt ze over moderne apparatuur en uitgebreide lichaamsanalyse (de inbody die ook bij het Erasmus MC wordt gebruikt) om een goede beginsituatie te bepalen. Aan de hand daarvan stellen we samen met de patiënt een behandelplan op.

Passie voor gezondheid is de drijfveer achter het unieke concept van Lifestyle center Laarbeek. Onlangs zijn we voorbeeld geweest voor collega ondernemers uit binnen- en buitenland om het succes van ons concept te delen. Erik Scherder had daarbij een geweldige presentatie over bewegen en brein met als slogan van de dag “je moet er moeite voor doen”.

Wat is de kracht?
Jij als persoon staat centraal en we bewegen mee met wat jij nodig hebt op elk moment in je leven. In de loop van je leven verander je. Als persoon, je lichaam, je omgeving, je werk, je gezondheid, noem maar op. Daarmee veranderen ook je sport- en beweegdoelen. Wij proberen met je mee te bewegen.

Wanneer je bijvoorbeeld zwanger bent en regulier sporten is niet meer wenselijk, dan bieden we zwangerschapspilates. Onze kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd als docent zwangerschapspilates en ook na de bevalling kan ze de ontwikkeling van je kindje begeleiden en bijsturen daar waar nodig. Hoe fijn is het dat je als sporter dan deze gespecialiseerde begeleiding kunt oppakken. En ben je na de bevalling weer fit genoeg om het sporten te hervatten, dan helpen we je graag met het juiste advies!

Heb je een blessure waardoor je je normale sport niet kunt beoefenen, dan vragen we de hulp van onze eerstelijns zorg. We kunnen snel schakelen en daardoor het aantal behandelingen beperken. Een mooi voorbeeld is een fanatieke spinner die een nieuwe knie heeft gekregen. Met het advies en de begeleiding van onze therapeuten is deze persoon zelf aan de slag gegaan om beter de operatie in te gaan. Na de operatie, slechts 12 behandelingen door onze fysiotherapeut. De patiënt is heel consequent zelf aan het trainen gegaan en heeft inmiddels zijn favoriete spinninglessen weer kunnen hervatten. 

Multifunctionaliteit merk je ook doordat onze therapeuten naast heel veel deskundigheid als algemeen fysiotherapeut diverse specialisaties hebben. Bijvoorbeeld de combinatie fysiotherapeut en leefstijlcoach, diëtist en leefstijlcoach, fysiotherapeut en pilatesdocent. Fysiotherapeut en dry needling specialist. Maar ook de master Kinderfysiotherapie en master oncologie fysiotherapie is waar we enorm trots op zijn.

10 jaar fysiotherapie Laarbeek willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom is iedereen die zich betrokken voelt bij onze praktijk van harte uitgenodigd om met ons te proosten op ons jubileum. Je bent welkom vrijdag 19 januari 2024 van 17.00 tot 19.00 uur.