Afbeelding
Foto: Mark Barten

Wieke gaat ermee stoppen: “Het is mooi geweest”

Zakelijk advertorial

Laarbeek - Nee, het moet geen uitgebreide terugblik worden op zijn werkzame leven als eigenaar van Holtackers Hypotheken en Verzekeringen, zo verzekert Wieke zelf. Hij wil gewoon zijn trouwe klanten bedanken voor al die jaren dat ze hem het vertrouwen hebben gegeven dat Wieke de financiële zaken voor zijn klanten mocht regelen.

“Dit is een mooi moment om te stoppen. Weet je wat je erboven kunt zetten: Wieke gaat ermee stoppen. Het is mooi geweest”, geeft Wieke zelf al een voorzet voor de kop van het artikel. Want zo voelt Wieke het ook echt. Na jaren de financiële huisdokter mogen te zijn geweest van vele klanten is het nu tijd voor andere dingen.

Nadat Wieke een aantal jaren voor een tweetal banken heeft gewerkt, begint het te kriebelen bij hem. Hij wilde zelf het initiatief hebben als het ging om het adviseren en helpen van mensen met hun financiële zaken. Daarom richtte hij in 1999 in Beek en Donk Holtackers Hypotheken en Verzekeringen op. Zijn adviezen en persoonlijke benadering waren een mooie mond-tot-mondreclame waardoor zijn klantenbestand trouw aan hem bleef en jaarlijks flink groeide. Ik heb veel bijzondere mensen mogen ontmoeten, en er zijn mooie “zakelijke” relaties uit ontstaan, je bent uiteindelijk toch de vertrouwenspersoon van mensen, dat schept een speciale band.

Het persoonlijke contact met klanten, de vertrouwensband die wordt opgebouwd, dat gaf Wieke de energie om dag in, dag uit klaar te staan voor zijn klanten. “Achteraf kijkend, is het mooi dat die klanten mij dat vertrouwen hebben gegeven. Dat vertrouwen maakte voor mij dat het niet allen mijn werk was, maar ook deels mijn hobby. 

Met zijn pensioendatum in zicht voelde hij de verantwoordelijkheid om de financiële bagage van zijn klanten te waarborgen, hij is toch van het begin tot het eind met deze klanten opgegroeid. Hiervoor ging hij vijf jaar geleden een samenwerking aan met Wildschut Verzekeringen. Wieke heeft vanaf 2018 onder de naam Holtackers-Wildschut Hypotheken en Verzekeringen hieraan verder gewerkt, met als doelstelling om in 2024 met pensioen te gaan en zijn klanten goed verzorgd achter te laten.

“Het wordt nu tijd voor andere leuke dingen. Ik ga nog meer genieten van het leven, mooie herinneringen maken met mijn familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden. Op het juiste moment stoppen, dat is de kunst van het loslaten. Bedankt het gaat jullie allen goed.”