Afbeelding

Problemen met uw gebit? Tandprothetische Praktijk Laarbeek helpt!

Zakelijk

Beek en Donk - Sinds mei 2014 houdt gespecialiseerd tandprotheticus Wannes Bakx (42) zich dagelijks in zijn eigen praktijk in de Heuvelpassage in Beek en Donk bezig met het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Maar ook wanneer uw gebit pijn of problemen geeft, is Wannes dé aangewezen persoon om u vakkundig bij te staan.

Goede mondzorg is bepalend
Iedereen kan bij TPP Laarbeek terecht voor een nieuwe gebitsprothese maar ook voor klachten bij een niet-passend, verouderd of pijnlijk kunstgebit (of slechte prothese). Symptomen die erop kunnen duiden dat het tijd is voor een nieuw gebit zijn versleten kiezen, rode mondhoeken, een invallend gezicht (voornamelijk de wangen), geen duidelijk zichtbaar lippenrood (bovenlip verdwijnt) of moeilijkheden bij het kauwen. Goede mondzorg en een goed kauwvermogen zijn bepalend voor een goede gezondheid.

TPP Laarbeek biedt uitkomst
Wannes is bekend met deze klachten. Als gediplomeerd specialist op het gebied van het aanmeten en zelf vervaardigen van protheses, kan hij direct op klachten en wensen inspelen. In veel gevallen kan het ook zijn dat opvullen een uitkomst biedt en de prothese niet meteen vervangen hoeft te worden. Opvullen (rebasen) kan dan ook een optie zijn. Een reparatie aan uw prothese kunt u op wachten en wordt direct gemaakt. In de meeste gevallen heb je echter géén verwijzing van een tandarts nodig en valt de vergoeding van de prothese onder de basisverzekering. Tandprothetische Praktijk Laarbeek heeft een samenwerking diverse tandartsen en andere specialisten in de regio om zo ten alle tijden de juiste zorg te kunnen aanbieden.

Mocht u problemen met uw gebit ervaren, dan is dit een goed moment een afspraak te maken. Wannes ontvangt u geheel kosteloos en vrijblijvend voor een intakegesprek, kijkt samen met u naar uw klachten en geeft advies. Het enige wat u hoeft te doen is een afspraak maken! Tandprothetische Praktijk Laarbeek is gevestigd in Beek en Donk in de Heuvelpassage aan het Heuvelplein 99. Voor het maken van een afspraak belt u met Wannes Bakx via 0492-468444 of stuurt u een mailtje naar info@tpplaarbeek.nl. Voor alle overige info: www.tpplaarbeek.nl