Trotse voorzitter Sparta'25 blikt terug

Sport Sport

Beek en Donk - Op de nieuwjaarsreceptie van Sparta'25 heeft voorzitter Roel Janssen een uitgebreide terugblik gegeven over het jaar 2016. Er is heel veel gebeurd wat Roel uitermate trots maakt op de club en alle betrokkenen.

De organisatie stond en staat en de technische staf was ook op tijd rond. Het overlijden van Jan Verschuren en Twan van Oord hebben diepe indrukken achtergelaten.

Vele activiteiten zoals de fotozoektocht, de fifa-battle, Spartakwis, het darten, de vriendjes en vriendinnetjesdagen, de rommelmarkt, de presentatie dag, het kratje van het latje, het Keezen en het GALA zijn enkele van de vele activiteiten die met succes hebben plaatsvonden en komend jaar weer gaan plaatsvinden.

Teleurstelling was er vooral over het feit dat het nog niet is gelukt om bij Sparta'25 een kunstgrasveld te realiseren. Een kunstgrasveld is hard nodig voor de continuïteit van de vereniging. Maar de aandacht hiervoor blijft.

Ook is de voorzitter zeer trots op de nieuwe ledverlichting op de trainingsvelden en de zonnepanelen op het dak van de kleedlokalen. Het veld is veel beter verlicht, energie gewonnen en energie- en kosten worden bespaard. Ook het nieuwe wifi-netwerk is een ontwikkeling die nodig was en is gelukt.

En uiteraard bedankte hij alle vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen bij de club die Sparta'25 zo nodig heeft om de club te laten zijn die het nu is en om de club het komende jaar weer verder te brengen.