Paashaas voor de jeugdleden van BC Mixed
Paashaas voor de jeugdleden van BC Mixed

Jeugd BC Mixed verrast met paashaas

Sport

Beek en Donk – Dat het rare tijden zijn daar is iedereen het wel over eens. Het hele sociale leven staat op zijn kop en iedereen doet zijn uiterste best om zich aan te passen. Dat verdient een groot compliment, want alleen zo zorgen we er samen voor dat we zo snel mogelijk weer terug kunnen naar een normale situatie. Om dat compliment kracht bij te zetten heeft de jeugdcommissie van Badmintonclub Mixed een leuke verrassing bedacht. Alle jeugdleden hebben een chocolade paashaas ontvangen. Een kleine geste in deze rare tijden.

Net als bij alle sportclubs ligt ook bij BC Mixed de training en de competitie stil. Het vaste ritme van de vrijdagavond is er even niet meer. En daarbij komt ook dat geplande evenementen zoals de feestavond, de clubkampioenschappen en de jeugd-dag niet door kunnen gaan. Alle leden worden op de hoogte gehouden door mails vanuit het bestuur en via de sociale media waarop BC Mixed actief is. Ondertussen ontplooien de leden allerlei initiatieven om toch met elkaar in contact te blijven. Dat gaat van eenvoudig app contact tot vergaderingen via Skype en zelfs teamuitjes in de vorm van spelletjesavonden via het beeldscherm van de laptop. De jeugdcommissie heeft een heel leuk initiatief genomen. Zij hebben bij alle jeugdleden een paashaas bezorgd met een kleine bemoedigende boodschap.

Minimiks
Waar normaal gesproken 8 keer per jaar het clubblad de Minimiks in de zaal ligt kan dat op die manier nu ook niet doorgaan. De redactie heeft daarom in overleg met het bestuur besloten om de volgende editie van het clubblad digitaal uit te brengen. Deze komt op 17 april uit en zal aan alle leden worden gemaild. Voordeel van deze digitale Minimiks is dat hij volledig in kleur te lezen is. Bovendien is onze sponsorcommissie bezig om deze digitale versie ook beschikbaar te stellen aan alle adverteerders. Daarmee wordt het belang van hun steun aan de club nog maar eens onderstreept.

Nieuw seizoen
Ook het bestuur vergadert op afstand en is constant bezig met het afstemmen van de situatie op de laatste ontwikkelingen vanuit de overheid. Maar er wordt ook al naar volgend seizoen gekeken. Zo zijn de jeugdcommissie en de competitiecommissie voor de senioren druk bezig met het samenstellen van de teams voor volgend seizoen. Daarnaast wordt gezocht naar nieuwe data voor de activiteiten die nu afgelast zijn. Achter de schermen gebeurt er dus genoeg en zoals gezegd worden de leden daar regelmatig van op de hoogte gebracht.

Voor meer informatie over de laatste ontwikkelingen en voor bijvoorbeeld het clubblad de Minimiks kijk je op www.bcmixed.nl. Blijf gezond en houd je aan de richtlijnen.