Afbeelding

Bedovo viert 50-jarig jubileum

Sport Sport

Beek en Donk - Vanwege carnaval werd er wat minder gevolleybald afgelopen week, maar desondanks was het een super week voor Bedovo. Met wat vertraging door de coronamaatregelen kon 50 jaar volleybalplezier in Beek en Donk nu eindelijk samen gevierd worden. Tijdens de feestelijkheden werden er twee nieuwe ereleden gehuldigd, werd de hele vereniging in een nieuw trainingsshirt gestoken, zette Joost Duppen alle teams op de foto en er werd ook nog een vriendschappelijk wedstrijdje gevolleybald.

Één van de hoogtepunten van de jubileumavond op 22 februari was de huldiging van Bedovo’s nieuwste ereleden, Inse van Gelder en Remco van der Vorst. Inse is al jaren een gezicht van de club en heeft in de afgelopen jaren in allerlei rollen vormgegeven aan de vereniging. Van bestuurslid tot jeugdtrainer, groot animator achter verschillende jeugdtoernooien en zelfs nog als regelmatige invaller bij Heren 1, zonder Inse was Bedovo niet wat het vandaag is. Datzelfde geldt voor Remco, die wellicht iets minder jaartjes meedraait, maar eveneens niet bij Bedovo weg te denken is. Zo organiseerde hij vele jaren het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi mee, regelde hij de technische zaken als onderdeel van het bestuur en menigeen jeugdlid vond in Remco hun favoriete trainer. Ook is Remco nog altijd vaste kracht in Bedovo Heren 1. Bedovo bedankt beide heren voor hun inzet en hoopt samen nog veel mooie volleybaljaren tegemoet te gaan.

Naast de huldiging van de ereleden was er uiteraard ook ruimte voor volleybal, werden de jubileumshirts door alle leden opgehaald en duurde het zo een half uur om de hele club samen in nieuw tenue op de foto te krijgen. Als afsluiter sprak voorzitter Ruud van Neerven een aantal mooie woorden en werd er in de kantine geproost op 50 jaar Bedovo. Bedovo bedankt hun leden, sponsors, liefhebbers en alle geweldige vrijwilligers. Op naar de volgende 50!