Het dameselftal van vv Mariahout
Het dameselftal van vv Mariahout Foto: Peter vd Broek

Dames vv Mariahout zoeken trainer/coach

Sport Sport

Mariahout - Met ingang van seizoen 2022-2023 zijn de dames van vv Mariahout op zoek naar een enthousiaste en fanatieke trainer/coach. Mariahout is een gezellig damesteam dat al jaren actief is in de 5e klasse van het damesvoetbal. Het team bestaat uit meiden van diverse leeftijden; van meiden die net de overstap naar de senioren hebben gemaakt tot meiden met al jaren ervaring (ook op hoger niveau). 

Het team is daarom op zoek naar een trainer/coach die deze verschillende ervaringen en kwaliteiten weet te verbinden en het team op deze manier ook beter weet te maken.Daarnaast staat gezelligheid ook heel hoog in het vaandel. Drankjes in de kantine, teamuitje, teamweekend en … misschien heeft de nieuwe trainer/coach nog meer leuke ideeën om na twee jaar corona ook weer wat aandacht aan teambuilding te besteden? Idealiter heeft de nieuwe trainer/coach dan ook niet alleen oog voor presteren maar ook voor gezelligheid, een goede balans hierin is erg belangrijk. Er wordt getraind op dinsdag- en donderdagavond en wedstrijden op zondagochtend. 

Idealiter wordt gezocht naar een trainer/coach die beide trainingen en het coachen op zondag voor zijn/haar rekening wil nemen. Vind je dit wat te veel van het goede? In overleg is één trainingsavond in combinatie met het coachen op zondag ook een mogelijkheid. Een duidelijke en stabiele basis voor het team is daarbij wel belangrijk. Ben of ken jij die fanatieke en enthousiaste voetbaltrainer die aan de slag wil gaan? Neem dan snel contact op: secretaris@vvmariahout.nl.