Afbeelding

Nationale Hengeldag HSV ‘t Sluisje Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Hengelsportvereniging ’t Sluisje doet op zaterdag 28 mei weer mee aan de nationale hengeldag. Er worden op die dag twee wedstrijden georganiseerd. Een viswedstrijd voor de jeugd en een koppelwedstrijd voor senioren.

De wedstrijd voor de jeugd wordt van 10.00 tot 11.30 uur gehouden in de sloot bij de Bavaria rotonde. De vissers worden om 09.30 uur aan het water verwacht om een plaats te loten en om de hengels in orde te maken. Kinderen die geen hengel hebben, mogen er een van de vereniging lenen. Na afloop worden de prijzen uitgereikt. Voor iedere deelnemer is er een prijs! Bovendien wordt er in het kader van het 75-jarig bestaan van de vereniging een extra traktatie aangeboden. Natuurlijk zijn ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden van harte welkom om te komen kijken.

Koppelwedstrijd voor senioren
Deze wedstrijd wordt gehouden aan visvijver ’t Luijtelaer. Leden die mee willen doen, moeten zich uiterlijk 12.45 uur inschrijven. De wedstrijd duurt van 13.30 tot 16.30 uur. Aansluitend is er aan de visvijver een barbecue voor leden die zich aangemeld hebben via hsvtsluisjeleden@gmail.com. De kosten hiervoor bedragen €10,00 per persoon.