Afbeelding

Clubkampioenschappen en medaille-les Cialfo-gym

Sport Sport

Aarle-Rixtel - De clubkampioenschappen van Cialfo-gym vonden op zaterdag 21 mei plaats in sporthal De Dreef in Aarle-Rixtel. Iedereen genoot er van dat dit gezellige en sportieve evenement na drie jaar eindelijk weer kon plaatsvinden. Alle leden hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om de verschillende onderdelen goed onder de knie te krijgen. De meisjes lieten hun kunsten zien op de brug, de balk, de vloer en bij de sprong. Voor de jongens bestonden de onderdelen uit sprong, brug, ringen en vloer.

’s Ochtends om 9.00 uur mochten de jongste leden het spits afbijten, de rest van de dag volgden de oudere leden. Voor sommigen was het best spannend om een wedstrijd te turnen waarbij je oefeningen door een jury worden beoordeeld. Gelukkig verliep het allemaal prima. Iedereen kan trots zijn op de eigen prestatie! Daarmee verdienden alle deelnemers een mooie medaille. Uiteraard waren er ook bekers voor de winnaars per leeftijdsgroep.

De winnaars per groep:
Meisjes 1: 1. Bo van den Heuvel; 2. Nova van Berlo; 3. Olivia Guzman
Meisjes 2: 1. Pip v.d. Linden, 2. Isa Jacobs, 3. Jessie Terbeek
Meisjes 3: 1. Emma van Moorsel; 2. Isis van Emmen; 3. Emy Sibon
Meisjes 4: 1. Maartje Doomernik: 2. Meike Relou; 3. Vienna van Aerle
Meisjes 5: 1. Selina Karanermer; 2. Sophie Nielen; 3. Amy van den Heuvel
Meisjes 6: 1. Elmie van Loo; 2. Laura van de Laar: 3. Robin Kleij
Meisjes 7: 1. Carlijn Beniers: 2. Lieke Knaapen
Wedstrijdgroep Aspiranten: 1. Floor Wildenberg; 2. Nikki van Berlo
Wedstrijdgroep Junioren: 1. Esmee Thonies: 2. Senne de Vries
Jongens: 1. Tom Dekkers: 2. Jur Leenders

Op 14 mei hebben ook de peuters en kleuters van Cialfo-gym aan hun ouders en grootouders laten zien hoe goed ze al kunnen gymmen. Ze hebben dat zo goed gedaan dat ze allemaal een mooie medaille hebben verdiend. En trots dat ze daarop zijn! We hebben genoten van de goede en sportieve sfeer, de knappe prestaties van de leden en natuurlijk de enthousiaste aanmoediging en belangstelling van alle ouders, familie en vrienden.