Afbeelding

29e jeugdkamp HV Bedo groot succes

Sport

Beek en Donk - In het weekend van 20, 21 en 22 mei mocht HV Bedo na twee jaar wachten eindelijk weer op kamp met de handbalvereniging. En niet zomaar een kamp; het was namelijk het derde jubileum kamp. Twee jaar geleden bestond HV Bedo 35 jaar. Helaas kon het toen niet doorgaan vanwege corona, maar dit jaar hebben ze dat dubbel en dwars ingehaald. 

Met ruim honderd leden zijn ze afgereisd naar het verre Mariahout om daar een supergezellig weekend vol met leuke activiteiten te gaan meemaken. Een nachtspel, Crazy 35, bosspel, zeskamp en natuurlijk een groot kampvuur waren de ingrediënten voor dit fantastische kamp. Natuurlijk ook veel gezelligheid en laat naar bed. Omdat het een jubileumkamp was mocht heel de vereniging mee, van jong tot oud. Leuk is het om te zien hoe er dan samen gewerkt wordt tussen jong en oud tijdens de spelletjes en hoe fanatiek iedereen is. Echt een kamp om nooit meer te vergeten.

Helaas hebben ze ook afscheid genomen van een zeer gewaardeerd kamp lid, Mari v\d Heijden. Na 29 kampen mee verzorgd te hebben gaat hij met pensioen. Dit vindt HV Bedo erg jammer en zij willen hem nogmaals bedanken voor al die jaren inzet voor de jeugd en vereniging. “Mari, je bent een onmisbare man!”

Op naar volgend jaar. De kampleiding heeft er alweer zin in om weer een super gaaf kamp in elkaar te gaan zetten.