Afbeelding

Zonnig en sportief jeugdkamp handbalvereniging BEDO

NULL

Zonnig en sportief jeugdkamp handbalvereniging BEDO


Beek en Donk - Het jaarlijkse BEDO jeugdkamp heeft weer plaatsgevonden. Voor de grote groep jonge leden, die het afgelopen jaar met veel plezier zijn gaan handballen, een spannende en leuke ervaring, aangezien het voor velen het eerste kamp was.


Bij de Bedafse Bergen in Uden werden op vrijdagmiddag de slaapzalen ingericht ter voorbereiding op een sportief en actief weekend dat dit jaar het thema 'sprookjes' had gekregen. Op het programma stonden onder meer een spooktocht, bosspelen, een zeskamp, een sprookjesquiz en vanzelfsprekend ook een enorm kampvuur. Op zondag werd dit spetterende weekend afgesloten met diverse spelletjes op de zandvlakte van de Bedafse Bergen. Nu begint voor de kinderen het lange wachten op het volgende kampweekend. Volgend jaar staat namelijk weer een jubileumkamp op het programma vanwege het 30-jarig bestaan van de vereniging.

Bedo is altijd blij met versterking. Wil je handballen bij Bedo? Kijk voor meer informatie op www.hvbedo.nl, op onze Facebookpagina www.facebook.com/hvbedo, of neem contact op per e-mail info@hvbedo.nl.