Afbeelding
Foto:

Mooie scores voor schutters Krijgsman Soranus Lieshout

Sport Sport

Lieshout - De schutters van Krijgsman Soranus Lieshout waren afgelopen donderdag te gast bij handboogvereniging De Vriendschap in Mierlo om een van de eerste vriendschappelijke wedstrijden van dit jaar te verschieten. 

Na deze lange periode van gedwongen thuisblijven en lastige planningen was het ietwat onwennig om weer van start te gaan als gasten op een andere doel. Gelukkig was de gastvrijheid afgelopen jaren zeker niet minder geworden en hebben ze deze avond weer kunnen genieten van de ouderwetse gezelligheid die de sport toekomt. Na de lange periode van enkel maar trainen en officiële wedstrijden was dit dan ook een welkome afwisseling welke zorgde voor verassende uitkomsten, het bleek namelijk dat er werk aan de winkel is voor de prins, koning en keizer om hun scores hoog te houden omdat de concurrentie weer wat meer druk begint te zetten. Buiten de oude garde komt er nu ook steeds meer druk van de nieuwe garde welke voor een mooie onderlinge strijd zorgt. 

De onderlinge Scores waren als volgt;
Ad Endevoets 234, Arjan v/d Heuvel 229, Willem Bekx 228, Kevin vd Linden 218, Rik vd Westerlo 217, Paul vd Broek 204, Nelly vd Laar 139 en Theo vd Laar 82

Mocht je interesse hebben om kennis te komen maken met deze mooie hobby? Dit is vanaf heden weer mogelijk! Zij zijn iedere normale dinsdag geopend vanaf 19.00 uur om te trainen. Donderdagen zijn op afspraak ook mogelijk vanaf 19.30 uur, mits er geen wedstrijden worden verschoten. Krijgsman Soranus is te vinden op Provinciale Weg 24 in Lieshout, dit is aan het gebouw van Manege de Raam.