Afbeelding

Aftellen naar 50-jarig jubileumfeest Basketball Club Lieshout begonnen

Sport Sport

Lieshout - Basketball Club Lieshout bestaat sinds 1 januari 2022 50 jaar en dat wordt groots gevierd! Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november staan diverse activiteiten op het programma voor leden, oud-leden en fans van de club.

Op vrijdag 25 november wordt het feestweekend ingeluid voor alle leden. In sporthal de Klumper zijn diverse activiteiten gepland voor de jeugd en met een gezellige borrel in een sfeervolle kantine, waarbij DJ Benk to the 70’s de avond muzikaal zal aankleden. De club reikt die avond een cadeau uit aan ieder lid en er wordt een clubfoto gemaakt. 

Op zaterdag 26 november wordt in sporthal de Klumper voor spelers een clinic verzorgd door basketballers van eredivisieclub Heroes Den Bosch. Voor trainers en coaches is er een inspiratiesessie door een trainersdocent van de Nederlandse Basketball Bond. ‘s Avonds opent café de Koekoek de deuren voor een groots feest voor alle leden, oud-leden en fans van de club, met een quiz en de presentatie van het jubileumboek. waaraan twee jaar is gewerkt. De club hoopt veel oude bekenden te mogen ontvangen tijdens dit jubileumfeest.