Afbeelding

Bedovo gaat winnend de winterstop in

Sport Sport

Beek en Donk - De laatste volleybalwedstrijden van het seizoen zijn gespeeld. Schoolpleinadvies.nl meisjes A, jongens B en Café Thuis dames 1 gingen zaterdag nog een maal te veld voor de winterstop. De wedstrijden waren lang niet allemaal even spannend, maar de winst ging iedere keer naar Bedovo.

Schoolpleinadvies.nl meisjes A speelde in de wetenschap dat ze nog een kans hadden om de eerste plek te bemachtigen. Een spannende wedstrijd dus. Althans, zo beloofde het op papier. In werkelijkheid bleek VCE/PSV echter geen match voor Bedovo. In sets van 12-25, 11-25, 7-25, 14-25 wonnen de Beek en Donkse meiden eenvoudig. Helaas won Bedovo’s directe tegenstander ook en bleek deze klinkende overwinning alsnog net niet genoeg voor de eerste plek.

Een ander team dat nog bovenin meespeelt voor de eerste seizoenshelft zijn de jongens van Bedovo. Zij vochten zaterdag voor de tweede plek. Hun wedstrijd was een stuk spannender. In vijf zinderende sets werd er om ieder punt gevochten. Dan ging tegenstander DKJO aan kop, dan weer Bedovo. In de eindstrijd richtten de jongens uit Beek en Donk zich nog een laatste keer op en wonnen deze super spannende wedstrijd met 3-2. Tweede plek in de zak!

Voor Café Thuis dames 2 stond er niets meer op het spel. Hun plekje in de middenmoot was al eerder veilig gesteld. Tegen WereDi werd het nooit echt spannend. In drie redelijk vlotte sets werd de winst zeker gesteld. Daarna zakte Bedovo’s spel wat in en liet het laatste punt dan ook achter in Gemert.

Bij de recreanten sloot Sportshop Laarbeek heren 1 het jaar eerder al winnend af met een 3-0 zege op van Doren Engineers. De dames van Buitenzinnig konden afgelopen week afronden. En dat deden ze succesvol door met 2-1 van WWW.nl te winnen. En zo kwam het perfecte einde aan deze eerste seizoenshelft. Met winst voor alle teams van Bedovo! Op naar een nieuw sportief en succesvol volleybaljaar.