50-jarige jubilarissen
50-jarige jubilarissen Foto: Peter vd Broek

VV Mariahout huldigt jubilarissen en Supporter van het jaar

Sport Sport

Mariahout - Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie werden de jubilarissen van VV Mariahout gehuldigd. Onder de jubilarissen ook twee ereleden.

Na een sportief en gezellig mix-toernooi en een brunch voor alle deelnemers opende voorzitter Jack van Rossum de nieuwjaarsreceptie. Het was zijn eerste nieuwjaarsreceptie als voorzitter, want de voorgaande twee jaren kon deze niet doorgaan als gevolg van corona. De voorzitter begon met een terugblik en een vooruitblik. Sportief gaat het goed met VV Mariahout en Mariahout is meer dan een voetbalclub. De club brengt mensen bij elkaar en draait op meer dan 120 vrijwilligers. Het bestuur is ontzettend trots op al deze vrijwilligers. Voormalig voorzitter Jeroen de Louw is tot Erelid benoemd en Sander Scheepers is gehuldigd als Mariaan van het jaar. 

Afgelopen jaar is de nieuwbouw, na jarenlange voorbereiding en werkzaamheden van vele vrijwilligers, geopend. Met de nieuwbouw en de LED-veldverlichting is hiermee een verdere stap gezet in de verduurzaming van de accommodatie. Verder werd kort stil gestaan bij het goede werk van de sponsorcommissie, waardoor alle teams voorzien zijn van mooie tenues en de contributie betaalbaar blijft. 

Het nieuwe jaar zal VV Mariahout zich verder inzetten op verduurzaming van de accommodatie. Er wordt onderzoek gedaan naar extra zonnepanelen, verbetering van de ventilatie en verdere reductie van het energieverbruik en CO2-uitstoot. Ook gaat een werkgroep aan de slag met het ontwerp van een eigen tenue. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd tevens bekendgemaakt dat het contract met hoofdtrainer Freddy Vermeulen met twee jaar is verlengd. Aansluitend werd Adrie Ketelaars, trouwe supporter van het vaandelteam, gehuldigd als de ‘Supporter van het jaar’.

Jubilarissen
In verband met corona werden dit jaar de jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 gehuldigd, maar liefst 34 jubilarissen! Dit bewijst dat VV Mariahout veel trouwe leden heeft. De volgende jubilarissen zijn gehuldigd: 50 jaar lid: Ad Leenders, Henk van Berlo, Mari van de Rijt (Erelid), Peter van Hoof, Christ Deben (Erelid), Hans Aarts, Jan Leenders, Wim Hagelaars, Ben Strik, Chris de Groot en Peter Bekkers. 40 jaar lid: Noud Maas, Edwin Billekens, Edwin Maas, Dirk Verhoeven, Carlo van den Heuvel, Joan Aarts, Arno Leenders en André Leenders. 25 jaar lid: Gijs van Lieshout, John Roijackers, Piet Hellings, Sander Scheepers, Jens Leenders, Tinus Vermeulen, Arno van Zutphen, Gert-Jan van den Broek, Jochem Ketelaars, Ad Vermeulen, Coen van Eijndhoven, Jan Verbakel, Jos en Betsie Kuijpers, Peter Brekelmans en Wilco van den Broek. Alle jubilarissen worden bedankt voor hun inzet en van harte gefeliciteerd!

Afbeelding
25-jarige jubilarissen