Sensationele wedstrijd eindigt met winst voor Bedo D1

Beek en Donk - Met een bijna voltallige selectie ging de meisjes D1 van Handbalvereniging Bedo zaterdagmiddag 1 april op weg naar Eindhoven. Na een korte voorbereiding werd de wedstrijd aangefloten door het scheidsrechtersduo.

Vanaf het begin van de wedstrijd was meteen duidelijk dat de tegenstanders ook op zoek waren naar de winst. Ze ontliepen elkaar dan ook niet veel. Elke voorsprong van 1 goal in het voordeel van Bedo werd weer rechtgetrokken door PSV. Het was voor de meiden zoeken naar het juiste spel. PSV was na het afronden op de goal van Bedo er weer als de kippen bij, om de bal op de helft van Bedo te onderscheppen. Door goed samenspel, mooie loopacties en hard werken werden ze regelmatig beloond met een doelpunt. Maar ook fraaie tegengoals bleven niet uit. Het bleef spannend tot het einde. Gelukkig waren er diverse vaders meegereisd naar Eindhoven om de meiden aan te moedigen. Een minuut voor tijd maakte ze de gelijkmaker, maar wat had PSV nog een petto? Een redding van de keeper gaf Bedo nog de gelegenheid tot een aanval. En die aanval kwam voor PSV uit onverwachte hoek. Met een snoeihard schot over de keeper van PSV, met een doelpunt als resultaat: 14 - 15 was de eindstand. Hard gewerkt meiden en een mooie beloning voor het gezellige seizoen!