Afbeelding

Tenniskids TPC ’t Slotje

Sport Sport

Beek en Donk – Tenniskids is hét KNLTB-tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids. 

In het voor- en najaar organiseert TPC ’t Slotje de Tenniskids. Er worden zowel thuis- als uitwedstrijden gespeeld in de omgeving. Acht weken lang worden er op zondag van 9.00 tot 11.00 uur korte wedstrijdjes van 15 minuten gespeeld tegen andere teams. Er zijn vier tot vijf teams aanwezig op een speeldag. Tussen de wedstrijden door staat er fruit, peperkoek en ranja voor de kinderen klaar. Als alle wedstrijden op een speeldag zijn gespeeld, wordt er bekend gemaakt welk team de meeste punten heeft behaald.

Tenniskids is een leuke manier om leeftijdsnootjes te ontmoeten bij de eigen tennisclub TPC ’t Slotje, maar ook om te spelen met andere kinderen uit de omgeving. Wil je ook graag kennis maken met tennissen? Neem eens een kijkje op de website www.tv-slotje.nl.