Tim van Bommel zal de training voor beginnende senioren verzorgen
Tim van Bommel zal de training voor beginnende senioren verzorgen

Probeerbadminton bij Badminton Club Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Het komend najaar gaat Badminton Club Lieshout een complete badmintoncursus aanbieden in het kader van ‘Probeerbadminton’. In oktober starten de lessen en deelnemers kunnen voor een beperkt bedrag in 10 lessen de basisbeginselen van de badmintonsport leren. Bijkomend voordeel voor de deelnemers: in die periode zijn ze al volwaardig lid van Badminton Club Lieshout en kunnen ze dus aan alle activiteiten deelnemen. Kom jij het ook proberen?

Probeerbadminton.nu is een platform van Badminton Nederland (de officiële Nederlandse badminton Bond) waarmee verenigingen gezamenlijk leden kunnen werven door in dezelfde periode een startcursus aan te bieden op de eigen vereniging en deze gezamenlijk te promoten. Ook Badminton Club Lieshout doet mee aan Probeerbadminton.

Start in oktober
In oktober starten de lessen: de eerste les zal op 11 oktober zijn. Deze lessen vinden plaats op de woensdagavonden, de vaste speelavond van Badminton Club Lieshout. De lessen zijn in sporthal de Klumper, aan de Papenhoef in Lieshout. Je krijgt dan 10 lessen en je kunt in de tijd dat je deelneemt ook meedoen met andere interne activiteiten van Badminton Club Lieshout. Benieuwd naar de kosten en heb je interesse om mee te doen? Aanmelden kan via https://www.probeerbadminton.nu/verenigingen/badminton-club-lieshout.

Lestijden
De volgende lessen worden aangeboden:
- Jeugd, Aspiranten (7 t/m ca. 12 jaar). Tijd: 18.30 – 19.30 uur
- Jeugd, Junioren (ca. 12 tot 18 jaar). Tijd 19.00 -20.00 uur
- Senioren, Beginners (vanaf 18 jaar). Tijd 20.10 – 20.50 uur
- Senioren, Gevorderden (vanaf 18 jaar). Tijd 20.00 – 20.50 uur.

De training voor de gevorderden zal gegeven worden door Christian Klumpers. De trainingen voor de jeugd worden verzorgd door Ainara Vandegard en de jeugdbegeleiding. Tim van Bommel zal samen met Ainara Vandegard de training voor de senioren, beginners verzorgen. Heb je interesse? Ook via www.badmintonclublieshout.nl is alle informatie terug te vinden.

Programma
Op woensdag 30 augustus om 18.30 uur is de eerste speelavond van het seizoen 2022/2023. Op woensdag 14 september is vanaf 18.30 uur de Rabobank Inloopdag voor de jeugd en vanaf 20.00 uur voor senioren.