Badminton is een geweldige sport voor jong en oud. Kom jij ook proberen?
Badminton is een geweldige sport voor jong en oud. Kom jij ook proberen?

Probeerbadminton van start bij Badminton Club Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Dit najaar gaat Badminton Club Lieshout een complete badmintoncursus aanbieden in het kader van probeerbadminton. Op 11 oktober starten de lessen en deelnemers kunnen zo in 10 lessen de basisbeginselen van de badmintonsport leren. Bijkomend voordeel voor de deelnemers: in die periode zijn ze al volwaardig lid van Badminton Club Lieshout en kunnen ze dus aan alle activiteiten deelnemen. Kom jij het ook proberen?

Probeerbadminton.nu is een platform van Badminton Nederland (de officiële Nederlandse badminton Bond) waarmee verenigingen gezamenlijk leden kunnen werven door in dezelfde periode een startcursus aan te bieden op de eigen vereniging en deze gezamenlijk te promoten. Ook Badminton Club Lieshout doet hier aan mee.

Start in oktober
In oktober starten de lessen: de eerste les zal op 11 oktober zijn. Deze lessen vinden plaats op de woensdagavonden, de vaste speelavond van Badminton Club Lieshout. De lessen zijn in sporthal de Klumper, aan de Papenhoef in Lieshout. Heb je interesse om mee te doen? Aanmelden kan via www.probeerbadminton.nu

Lestijden
De volgende lessen worden aangeboden: Jeugd - Aspiranten (7 t/m ca. 12 jaar) van 18.30 tot 19. 30 uur, Jeugd - Junioren (ca. 12 tot 18 jaar) van 19.00 tot 20.00 uur, Senioren - Beginners (vanaf 18 jaar) van 20.10 tot 20.50 uur en Senioren - Gevorderden (vanaf 18 jaar) van 20.00 tot 20.50 uur.

De training voor de gevorderden zal gegeven worden door Christian Klumpers. De trainingen voor de jeugd worden verzorgd door Ainara Vandegard en de jeugdbegeleiding. Tim van Bommel zal samen met Ainara Vandegard de training voor de senioren, beginners verzorgen. Heb je interesse? Ook via www.badmintonclublieshout.nl is alle informatie terug te vinden.