Afbeelding

Ganzeveer feestend het jaar uit

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Bij badmintonclub De Ganzeveer zijn een paar dingen zeker. Één van die zekerheden is de garantie voor een gezellige kerstborrel. Ook dit jaar vond op de laatste speelavond van het kalenderjaar weer een memorabele editie plaats.

Maar niet nadat er eerst gesport was natuurlijk. Iedere laatste donderdag van de maand zijn er interne competitie wedstrijden, dus er werd eerst nog goed in het zweet gewerkt alvorens iedereen zich via de douche naar de kantine begaf. Dit jaar met een iets kleinere groep, omdat het stormachtige weer een paar leden toch had afgeschrikt.

Bijna alle leden hadden zich voor deze avond uitgedost in hun mooiste kersttrui, waardoor er direct een lekkere kerstachtige sfeer hing. Oskar Martens was gevraagd om deze avond te ‘hosten’. Ieder jaar wordt er een vorm van een ludiek spelletje gespeeld en dit jaar had Oskar een Bingospel bij. Alle deelnemers deden hun best om een rijtje of kolommetje af te strepen. Als dit gelukt was, mochten zij door naar een kerstfilmquiz. Dit bleek voor sommigen toch wat lastiger dan op voorhand gedacht. Kwam je als winnaar uit zo’n quiz? Dan ging je aan de haal met fantastische prijzen. Ongelofelijk dat een Aarlese vereniging zo’n budget heeft weten vrij te spelen om aan zulke fantastische collectors items te komen. Want wanneer maak je nou kans op een Rendieren tiara? Of dertien jaar oude, op sherryvaten gerijpte schoonmaakazijn?

Er werd heerlijk gelachen en geborreld met elkaar en geproost op de naderende feestdagen. Op 4 januari treffen de leden elkaar weer en is er na de reguliere training een nieuwjaarsborrel, dus gaat de club gewoon nog even gezellig verder! Ook een keer komen proeven van de gezelligheid en sportiviteit van de badmintonvereniging? Kom vrijblijvend een aantal avonden proefdraaien! Iedere donderdag vanaf 20.30 uur in MFC De Dreef in Aarle-Rixtel. Kijk voor meer informatie op de website of Facebookpagina.