Voorzitter Mark Rovers bedankt Wilma
Voorzitter Mark Rovers bedankt Wilma

Wilma van Beek 40 jaar lid bij ATTC’77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - Doordat de competitie een week stil ligt in verband met het NK Tafeltennis was er de mooie gelegenheid om het vrije weekend in te vullen met de jaarlijkse feestavond. Deze had de vereniging nog tegoed na het eerder uitstellen hiervan in november jongstleden.

Op zaterdagavond trokken tientallen leden richting de kantine in Aarle-Rixtel, die voor de gelegenheid was omgebouwd tot ‘camping de Gammele Tafel’. Uitgedost in campingoutfits, denk hierbij aan korte broeken met slippers, sportkleding en natuurlijk wc-rolletjes mochten niet ontbreken. De kantine was vrolijk versierd met lichtjes, slingers en ballonnen. Er werd zoals op een echte camping een (muziek)bingo georganiseerd waar mooie en ludieke prijzen te winnen waren. De avond werd op passende wijze afgesloten met heerlijke broodjes shoarma en pizza’s van sponsor Eethuis Saray.

De feestavond werd ook gebruikt om stil te staan bij het 40-jarig lidmaatschap van Wilma van Beek. Wilma zet haarzelf gedurende deze tijd voor ontelbaar veel klusjes in voor de vereniging. Het poetsen van de kantine, het draaien van bardiensten en het opleiden van de allerjongste leden zijn slechts een klein deel van alle zaken waar Wilma haarzelf mee bezig heeft gehouden. Veel (oud)jeugdleden kunnen zich de trainingen en wijze lessen van Wilma nog goed herinneren. Voorzitter Mark Rovers zet haar in het zonnetje met een speciale ‘sherry-can’ -het favoriete drankje van Wilma- en een mooi woordje. Namens de gehele vereniging willen we haar bedanken voor de inzet de afgelopen 40 jaar, en we hopen dat hier nog vele jaren bij komen!