Archieffoto: Neeltje Berkvens in actie voor Flamingo's
Archieffoto: Neeltje Berkvens in actie voor Flamingo's Foto: Ine Coolen

Flamingo's deelt punten met Lottum

Mariahout - Senioren 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondag 7 mei in Lottum, tegen Lottum 1. Gezien de klassering van beide ploegen en de overwinning tegen Lottum op eigen veld in de eerste helft van de veldcompetitie, leek dit vooraf in theorie een winstpartij voor Flamingo's.

Maar deze zondag kwam de ploeg uit Mariahout niet verder dan een puntendeling. Door in de eerste 20 minuten niet te scoren liep Lottum uit naar 3-0. Flamingo's benutte de kansen niet en de schoten waren veel te kort. Ruststand 7-2 voor Lottum. Na de rust kwam Flamingo's erg goed terug en verzilverde de kansen nu wel en hadden erg mooie lange aanvallen! Het verschil werd terug gebracht tot twee doelpunten verschil met nog 5 minuten speeltijd op de klok! De ploeg uit Mariahout bleef erin geloven en slaagde erin om in de slotfase nog tweemaal te scoren, 10-10. Verdedigend bleef het de laatste seconden nog dicht en dus was de puntendeling een feit. Zondag 14 mei aanstaande speelt Senioren 1 thuis op sportpark de Heibunders om 13.00 uur tegen Eyckelkorf/Omhoog 1. Uiteraard is alle support welkom.

Senioren 2, gesponsord door Harold Vereijken gereedschappen en verhuur, had zondag een zware kluif aan VVO 2. In de eerste helft ging het nog gelijk op. De aanvallen liepen goed en verdedigend ging het ook wel aardig. Op slag van rust stond VVO met 1 doelpunt voor. In de tweede helft echter drukte de scheidsrechter toch een kleine stempel op de wedstrijd met wat dubieuze beslissingen. VVO liep vier doelpunten uit en Flamingo's was niet bij machten om dit te dichten. Senioren 2 verliest met 14-13. Ook Flamingo's 2 speelt zondag a.s. een thuiswedstrijd, aanvang 11.00 uur.