Afbeelding

Seniorenvereniging Beek en Donk voor 26ste keer naar Marcienne

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Een volle bus enthousiaste vrouwelijke leden van de Seniorenvereniging Beek en Donk ging op woensdagmiddag 6 april, eindelijk na twee jaar, op weg naar Heinsberg waar Marcienne gevestigd is. De heenreis van anderhalf uur vloog voorbij, want iedereen had elkaar zoveel te vertellen.

Eenmaal daar wachtte, zoals altijd, een gastvrije ontvangst met koffie en vlaai. Daarna werd de voorjaarsmode getoond op de catwalk: iedereen had er goed zicht op want de modellen liepen voor je neus op en neer. Er was voor elk wat wils, want na de modeshow toog iedereen naar de ruimte waar de kleding werd verkocht. Nieuw was dat er nu ook aanbiedingen waren: aan het aantal tasjes dat mee naar huis ging, was af te lezen dat dit een goede zet was van het bedrijf dat noodgedwongen twee jaar heeft stilgelegen. De show was daarom ook wat korter dan anders omdat men nog moet opstarten. Heel begrijpelijk natuurlijk en Seniorenvereniging Beek en Donk legde daarom ook meteen maar weer vast voor de Kerstshow van 9 november.

Ook de terugreis verliep voorspoedig, met nog een versnapering en sapje voor iedereen, en stipt op tijd was men weer bij het Ontmoetingscentrum. Een zeer geslaagde dag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.