Afbeelding

Zeskamp in Mariahout tijdens de zomerfeesten

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - In het weekend van 15, 16 en 17 juli is het eindelijk zover: De zomerfeesten in Mariahout! Op zaterdag 16 juli wordt een zeskamp georganiseerd voor de jeugd van heel Laarbeek, vanaf groep 5 t/m 16 jaar. 

Het Oranjeplein in het centrum van Mariahout wordt op die dag omgetoverd tot een groots competitie terrein. Met genoeg spellen en uitdagingen waar iedereen zich uit kan leven. Dus zoek een team bij elkaar van 6 tot 8 personen en een begeleider en geef je gratis op! Dit kan door een mailtje te sturen naar: jeugdzeskamp@heikneutersmariahout.nl. In dit mailtje graag de volgende gegevens: Leuke teamnaam, aantal deelnemers + leeftijd & naam leiding + telefoonnummer. Ook is er die dag aan de jongere kinderen gedacht. Op een aparte plek op het plein staan diverse spelletjes en een springkussen waar de kinderen zich kunnen vermaken. 

Meer informatie over de zomerfeesten en de zeskamp is terug te vinden op www.heikneutersmariahout.nl. Let wel op: vol = vol! Dus meld je snel met een groep aan voor de zeskamp!