Wendy Swinkels, Gusta vd Ven & Marjolein Kluijtmans
Wendy Swinkels, Gusta vd Ven & Marjolein Kluijtmans

Nieuwe datum Special Starz Festival

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - In Laarbeek zou er 2,5 jaar geleden een fantastisch dancefestival plaatsvinden voor mensen met een beperking. Helaas door de lockdown kon dit op het allerlaatste moment niet doorgaan. Maar nu is het dan toch eindelijk zover. Ze hebben een nieuwe datum: vrijdag 16 september 2022.

Na onderzoek van de organisatoren Gusta van de Ven, Marjolein Kluijtmans en Wendy Swinkels bleek dat er een grote behoefte is onder deze doelgroep om naar een écht festival te gaan. Echter zijn de bestaande festivals niet geschikt door teveel drukte, prikkels en toegankelijkheid. Het doel van de organisatie is om de bezoekers een onvergetelijke festivalervaring te bieden die volledig op maat aangeboden wordt, zodat zij zich volledig geaccepteerd voelen in de maatschappij. Tot nu toe worden er nog geen (dance)festivals georganiseerd voor deze doelgroep, dus ze zijn met iets unieks bezig! 

Het festival, dat plaatsvindt op het terrein van de Dorpstuin in Beek en Donk, hoopt veel enthousiaste bezoekers te trekken. Op het festival zullen een aantal dj’s draaien, er zijn foodtrucks, een dance-area en nog allerlei vormen van entertainment meer. Alles is aanwezig om dit festival tot een onvergetelijk succes te laten worden. Geen betutteling, maar gewoon een fantastisch dance festival!

Bij een festival organiseren komt veel meer kijken dan alleen een paar dj’s vast leggen. Het inzetten van social media, aankleding, entertainment, EHBO, sfeerbeveiligers en natuurlijk sponsoren vastleggen. Want zonder sponsors zou het festival niet kunnen bestaan. Gelukkig zijn er al veel mensen die het festival een warm hart toedragen, maar er is nog volop sponsoring nodig. 

Special Starz zal plaatsvinden op vrijdag 16 september 2022, van 16.00 uur en 21.00 uur in de Dorpstuin. Voor meer info kunt u kijken op www.specialstarz, of houd Facebook in de gaten.