Afbeelding

Nationale Ouderendag in Laarbeek

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Hoewel de Nationale Ouderendag officieel de eerste vrijdag in oktober is, heeft de organisatie van de gezamenlijke KBO’s uit Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout, bewust gekozen voor de woensdagmiddag. Dit betekent dat de Nationale Ouderendag in Laarbeek gehouden wordt op woensdag 12 oktober om 14.00 uur.

Een gezellige middag voor alle ouderen uit Laarbeek. U hoeft dus geen lid te zijn van de KBO. Na twee jaar gedwongen rust, hebben de gezamenlijke KBO’s van Laarbeek de handen weer ineengeslagen om van deze dag een bijzondere dag te maken voor de ouderen in Laarbeek. De Nationale Ouderendag wordt gehouden in Multifunctioneel Centrum De Dreef in Aarle-Rixtel. Het begint om 14.00 uur, maar de zaal is open vanaf 13.30 uur. ’t Kumt Vaneiges uit Berlicum zal zorgen voor de muziek. Hun repertoire bestaat vooral uit Nederlandstalige feest-, levens- en luisterliedjes met een hoog ‘lach en traan’ gehalte. Maar ook Brabantse liederen ontbreken zeker niet tijdens hun optreden. Kortom muziek en liederen waar iedereen op zijn of haar manier van kan genieten.

De entree bedraagt €5,00 per persoon inclusief koffie/thee en een consumptie. Uiteraard is er, net zoals alle andere jaren, na afloop een loterij met prachtige prijzen. Het belooft een gezellig spektakel te worden. U mag dit niet missen, dus wees er op tijd bij! Er zijn voor heel Laarbeek slechts 250 kaarten ter beschikking en op=op (meer mensen kunnen er niet in de zaal). De kaarten worden vooraf verkocht door de vier Senioren-/KBO-verenigingen en wel:
- Aarle-Rixtel: donderdag 22 september tussen 14.00 en 15.00 uur in De Dreef;
- Beek en Donk: dinsdag 13 en 27 september tussen 10.00 en 12.00 uur in de Waterpoort;
- Lieshout: vanaf dinsdag 13 september elke dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 in Het Dorpshuis;
- Mariahout: vanaf dinsdag 13 september tijdens de Inloop tussen 10.00 en 11.30 in het Buurthuis.