Afbeelding
Foto:

Kringwedstrijd Brabants wipschieten Sint Servatius Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Door het Sint Servatius Lieshout werd zondagmiddag in de stromende regen geschoten op de diverse onderdelen door de 20 aanwezige schutters. Bij aanvang was het nog droog, maar dat veranderde snel gaandeweg de middag. 

Jos Kuipers van het Sint Servatius Lieshout wist na diverse kamprondes de eerste prijs te bemachtigen op het onderdeel ‘Erekampioen’. Daarnaast werd hij tweede op het onderdeel ‘Bejaarden’. Ook Stein Evers van het Onze Lieve Vrouwe gilde Aarle-Rixtel wist zijn mannetje te staan door de vierde prijs ‘Vrije Hand’ te bemachtigen, dit is veelbelovend voor de toekomst. Verdere prijswinnaars op dat onderdeel waren Gerard v/d Linden van het Sint Servatius gilde Lieshout (2e) en Henk van der Velden van het Onze Lieve Vrouwe gilde Aarle-Rixtel (3e). Henk werd ook tweede op het onderdeel ‘Kampioen’, eerste op het onderdeel ‘Personeel’ en wist bij de ‘Bejaarden’ ook te winnen. Bert Vorstenbosch van het Sint Servatius Lieshout werd vijfde op het onderdeel ‘Vrije Hand’, net voor Mark Vorstenbosch van het Sint Servatius Lieshout. De puisten werden gewonnen door Ad Donkers uit Lieshout (1e), Bert Vorstenbosch uit Lieshout (2e), Hans v/d Boomen uit Gemert (3e), Gertjan Vossen uit Someren (4e), Jan van Bree uit Stiphout (5e), Hans v/d Boomen uit Gemert (6e) en Jos Kuipers uit Lieshout (7e).                                                                                          

De volgende wedstrijd Brabant Wipschieten vindt plaats op ‘t Jan van Doorenpaviljoen in Aarle-Rixtel en wordt georganiseerd door Sint Antonius en Sint Sebastianus Gilde Gemert. Tevens wordt er op die middag geschoten om de kampioen kring Peelland 2022 op de onderdelen ‘opgelegd’ en ‘vrije hand’. De aanvang is 12.00 uur.