Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Vijfde editie de Bosduvels Halloween Nightbike

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Mountainbike en toerfietsclub BZET De Bosduvels uit Mariahout organiseert op zaterdag 29 oktober de vijfde editie van ‘De Bosduvels Halloween Nightbike’. Na een zeer geslaagde start vorig jaar, waarbij 125 mountainbikers zich hebben kunnen vermaken, kon dit jaar niet uitblijven. Voor diegene die niet weten wat het precies inhoudt volgt hieronder een korte impressie. 

Ze hebben een parcours uitgezet van 35 kilometer vanaf de scouting in Lieshout. De route neemt je mee door de bossen, over single tracks, door Mariahout en bedrijventerreinen. Het is een uitdagend parcours voor zowel beginners als gevorderden. Heb je een mountainbike, verlichting en een helm dan ben je van harte welkom (ook kinderen, wel begeleiding onder de 16 jaar). Het is geen wedstrijd, maar een beleving. Het Halloween-thema komt terug op een aantal plaatsen in het parcours en het wordt wederom een spectaculaire finish.

Op de finish plek heb je de mogelijkheid om je fiets af te spuiten en onder het genot van een gratis broodje hamburger jouw ervaring te delen met andere mountainbikers en toeschouwers rondom het kampvuur. Ze dagen je uit om je fiets helemaal te versieren met verlichting en voor diegene die graag willen; trek gerust een scary Halloweenpak aan. Iedereen is welkom op het scoutingterrein in Lieshout voor diegene die graag willen komen kijken. Het inschrijfgeld voor dit evenement is €10,00. Je krijgt hiervoor drinken, een versnapering op de pauzeplek en een heerlijk broodje hamburger na de finish.