Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: bc520a
Foto: Joost Duppen
Sport

3e Editie Halloween Nightbike met nieuw uitdagend parcours

Mariahout - Mountainbike en toerfietsclub BZET De Bosduvels uit Mariahout houdt zaterdag 2 november de derde editie van 'De Bosduvels Halloween Nightbike'. De twee voorgaande edities waren een groot succes.

Uitdagend parcours
Om ervoor te zorgen dat iedereen het een leuk evenement blijft vinden is er dit jaar voor gekozen om het parcours flink aan te passen. Er zitten stukken in die te leuk zijn om ze weg te laten, maar er zijn wat leuke uitdagingen toegevoegd.

Voor iedereen
Heb je een mountainbike en goede verlichting, dan ben je van harte welkom (ook kinderen, wel met begeleiding onder de 16 jaar). Mocht je niet in het bezit zijn van verlichting, dan kun je die aanschaffen bij TRIA Fietsen. Zij zijn bij de start aanwezig met de nodige materialen. Het is geen wedstrijd, maar een beleving. Het Halloween thema komt terug op een aantal plaatsen in het parcours en de organisatie kan alvast verklappen dat het een spectaculaire finish gaat worden!

Halloweenversiering
Op diverse plekken komt het Halloween thema terug in het parcours. Hoe en waar, daar willen de Bosduvels niets over zeggen. Het belooft een leuke Funride te worden. Uiteraard worden de mountainbikers ook uitgedaagd, want de mooist verlichte fiets wint een mooie Nightbike verlichtingset van BBB die wordt aangeboden door TRIA Fietsen uit Lieshout.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn van harte welkom om naar dit mooie evenement te komen kijken dat om 19.00 uur van start gaat. Vanaf 21.00 uur zullen de eerste deelnemers finishen bij de scouting in Lieshout. Het is een echte aanrader om daar bij te zijn.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk bij de startlocatie. Deelname bedraagt €8,00 per persoon. Je krijgt hiervoor drinken en een versnapering op de pauzeplaats en een heerlijk broodje hamburger na de finish.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>