Afbeelding
Foto: Mark Barten

Ponyrijden met Sinterklaas en zijn pieten

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk – Sinterklaas brengt zaterdagmiddag 3 december een bezoek aan het Piet van Thielplein. Hij neemt niet alleen zijn pieten mee, maar ook een paar pony’s! 

Alle kinderen zijn van harte welkom om onder begeleiding van ponypiet te rijden op een afgezet stukje grasveldOnder toeziend oog van Sinterklaas mogen de kinderen, al rijdend op een pony, proberen een pakje in de schoorsteen te gooien. Voor de deelnemers is er, zover de voorraad strekt, een mooi diploma en prijsje te verdienen.

Kleurplaten
In de twee weken voorafgaand aan deze activiteit, zijn in de winkels op het Piet van Thielplein kleurplaten verkrijgbaar. Deze kleurplaten kunnen ingeleverd worden bij Sinterklaas, die op zaterdag 3 december aanwezig is op het plein. Natuurlijk heeft Sinterklaas ook wat lekkers bij voor de kinderen die een kleurplaat komen brengen en neemt hij de tijd om met de kinderen op de foto te gaan.

Wil jij ook meedoen? Zorg er dan voor dat je een bezoekje brengt aan het Piet van Thielplein op 3 december. Het Sinterklaasevent wordt gehouden van 13.00 tot 15.30 uur.