Afbeelding

Ondernemers in het licht tijdens kerstmarkt in Lieshout

Activiteiten & Evenementen

Lieshout - Rondom de Hoptuin van het Bavaria Brouwerij Café is het op donderdag 8 en vrijdag 9 december tijd voor een heuse kerstmarkt. Onbekende en bekende ondernemers uit Lieshout en Mariahout worden letterlijk twee avonden in het licht gezet in hun kraampjes. Natuurlijk is er daarnaast een gezellig horecaplein met kerstman, muziek en zang van lokaal talent.  

Vol enthousiasme vertellen Gerrianne Aarts, Frency van Hastenberg en Karin Huijgens over de kerstmarkt. “Er is echt veel bedrijvigheid in Lieshout en Mariahout, maar niet iedereen is zichtbaar omdat ze geen winkel hebben. Daar willen we door deze kerstmarkt te organiseren verandering in brengen. Zodat mensen denken: ‘Oh, dat wist ik helemaal niet’. Je kunt echt een mooie ronde maken en zo kennismaken met al die ‘onzichtbare’ en zichtbare ondernemers. Er is veel te zien, te horen en te beleven tijdens de kerstmarkt en ook aan de kleintjes is gedacht. Een meet en greet met de kerstman is zelfs mogelijk en ook de mistletoe ontbreekt natuurlijk niet”, lacht Karin.  

Optredens van lokaal talent
Natuurlijk wordt er tijdens deze kerstmarkt rondom het Bavaria Brouwerij Café muziek gemaakt. Lars van Bokhoven en Robbert Neilen laten hun stem horen en daarnaast zingt het koor uit Mariahout de sterren van de hemel. U kunt het allemaal meemaken; met vrienden, bekenden en dorpsgenoten. Misschien zelfs onder het genot van een glaasje glühwein.  

Alles op een rijtje
De kerstmarkt is op donderdag 8 december van 18.00 tot 21.00 uur en op vrijdag 9 december van 18.00 tot 22.00 uur. Bij eventueel slecht weer is de kerstmarkt in de Koepelzaal van het Bavaria Brouwerij Café. Aanmelden voor een kraam is ook nog mogelijk, meld je dan even bij YsbyBerry of het Bavaria Brouwerij Café.