Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt Sparta’25

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De rommelmarkt van Sparta’25 wordt op zondag 25 juni weer georganiseerd. Zij gaan er alles aan doen om de kwaliteit en gezelligheid van de voorgaande edities te evenaren en te verbeteren. 

Naast de markt is er ook weer een groot en gezellig horecaplein. U kunt hier terecht voor een drankje of iets te eten. Uiteraard is er ook weer (live) muziek. Dus niet alleen een markt, maar ook veel extra’s voor een gezellig uitje. Er zijn circa 150 kramen en/of grondplaatsen aanwezig. De markt is open van 9.00 tot 15.00 uur. De locatie van de rommelmarkt is Heereindsestraat 10 in Beek en Donk, het evenemententerrein naast sportpark ’t Heereind. Parkeren is gratis. Entree voor bezoekers is €2,50. 

Wil u een kraam of grondplaats huren. Dat kan. De kosten voor een kraam, kant en klaar voor u opgezet, zijn €30.00. Een grondplaats (30 m2) heeft u al voor €15,00. Inschrijven kan via www.sparta25.nl/inschrijven-rommelmarkt. Daar vind je ook meer informatie en contactgegevens. Zij hopen u weer te verwelkomen als standhouder of als bezoeker. Schrijf u alvast in en noteer 25 juni alvast in uw agenda.