Afbeelding

Winnaars tickets Magical World of Circus

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Via DeMooiLaarbeekKrant konden afgelopen week vijf keer twee tickets gewonnen worden voor een voorstelling naar keuze van het Magical World of Circus in Beek en Donk. Via een prijsvraag in de MooiLaarbeek-app maakten deelnemers kans bij het goede antwoord. Van 18 t/m 21 mei geeft het circus voorstellingen op Evenemententerrein De Raagten aan de Otterweg.

DeMooiLaarbeekKrant kreeg veel goede inzendingen en heeft uit alle inzendingen vijf winnaars geloot. De winnaars zijn: E. van der Vegt, Helga Hendriks, John Raaijmakers, Jannes van Ras & Ilfie Klomp! Gefeliciteerd aan alle winnaars! Stuur even een mail naar redactie@mooilaarbeek.nl met daarin het adres vermeld en dan zorgen wij dat de tickets afgeleverd worden. Het ophalen van de tickets kan ook op het kantoor van DeMooiLaarbeekKrant: Piet van Thielplein 23 in Beek en Donk. De voorstellingen zijn op:

- Donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) om 15.00 uur;
- Zaterdag 20 mei om 15.00 en 19.00 uur;
- Zondag 21 mei om 14.00 uur.

Niet gewonnen? Niet getreurd! In de toekomst zullen er meerdere winacties volgen via de app van MooiLaarbeek. Naast dat je er direct het laatste Laarbeekse nieuws leest en pushmeldingen ontvangt, vind je er ook een uitgebreide agenda met Laarbeekse activiteiten. Nog niet gedownload? Download de MooiLaarbeek-app dan in de Google Play Store (Android) of in de App Store (iOS). Al 3.500 mensen waren je voor!