Afbeelding

Magical World of Circus naar Aarle-Rixtel

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Na een reeks succesvolle voorstellingen in Beek en Donk komt de Magical World of Circus nog eens naar de gemeente Laarbeek. Op woensdag 31 mei geven ze slechts één voorstelling in Aarle Rixtel. Op het circusterrein aan de Lijsterstraat zal deze dag om 15.00 uur een voorstelling gegeven worden.

In het internationale circusprogramma, wat met zorg samengesteld is door directeur Sandor Donnert, beleeft de bezoeker alle facetten van het circus. Clown Marco Mariani is de rode draad in de voorstelling, met zijn komische intermezzo’s maakt hij groot én klein aan het lachen. Nog meer humor verzorgt de Belgische Bubbleguy Kevin. Acrobatiek beleef je in de nok van het circus met Miss Stefania terwijl talent van eigen bodem, diabolovirtuoos Ezra Veldman je laat verbazen met razendsnelle jonglage.

Van Monte Carlo naar Nederland
Ook dit jaar ontbreken er geen dieren en hebben ze Elisa Cussadiè kunnen contracteren met haar Papegaaien. Elisa stond afgelopen januari nog op het befaamde Circusfestival van Monte Carlo. Met haar papegaaien kreeg zij uit handen van Prinses Stefanie een Bronzen Clown overhandigd. Het circus is trots haar dit jaar te kunnen presenteren aan het hooggeeërd publiek.

Tegen inlevering van het artikel in DeMooiLaarbeekKrant ontvangt u 2,50 korting op de entreeprijs (enkel geldig bij de circuskassa)! Meer informatie en ticketverkoop vindt u op www.magicalworldofcircus.com. Volg het circus ook op Facebook via: www.facebook.com/magicalworldofcircus.

Lezersactie
Vanuit DeMooiLaarbeekKrant mogen wij 3x2 kaarten weggeven voor de circusvoorstelling van woensdag 31 mei in Aarle-Rixtel. Stuur het antwoord op de vraag: ‘Hoeveel voorstellingen van het Magical World of Circus waren er afgelopen week in Beek en Donk?’ naar redactie@mooilaarbeek.nl en maak kans op twee tickets! Meedoen met de actie kan tot zondag 28 mei 20.00 uur. De winnaars worden op maandag 29 mei bekendgemaakt.