O&U op de kiosk waar ook dit jaar het tuinconcert plaats zal vinden.
O&U op de kiosk waar ook dit jaar het tuinconcert plaats zal vinden. Foto: O&U

O&U sluit muzikaal seizoen af met tuinconcert

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Traditiegetrouw sluit O&U het seizoen af met het tuinconcert op vrijdagavond 14 juli in de Muziektuin in Beek en Donk. Tijdens dit gratis openluchtconcert kunt u zittend vanaf het terras luisteren naar mooie lichte muziek gespeeld door de verschillende orkesten, slagwerkensembles en de blokfluitklas van O&U.

Naast dat alle geledingen van de vereniging van zich laten horen, worden ook de behaalde muziekdiploma’s aan de muziekleerlingen uitgereikt. Deze leerlingen hebben dit jaar hard gestudeerd voor hun praktijk- of theoriediploma A, B of C en worden deze avond in het zonnetje gezet.

Het programma belooft erg gevarieerd te zijn; het slagwerkensemble A neemt u mee naar verschillende landen over de hele wereld, het harmonieorkest laat u mee walsen op onder andere de ‘Lyric Waltz’, de blokfluitklas laat zomerse liedjes horen en de slagwerkensembles B en C zorgen voor een goede portie ‘beats’. Leuk om te weten, is dat het jeugdorkest bij dit concert voor het eerst onder leiding van nieuwe dirigent Mari van Gils speelt.

Het tuinconcert vindt plaats op vrijdagavond 14 juli en start om 19.30 uur in de Muziektuin in Beek en Donk. De toegang is gratis. Na het concert bent u ook van harte welkom om samen te proosten op de zomervakantie.