Afbeelding

Prinsenbal Heikneuters 11e van de 11e

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Eindelijk is het dan zover. Zaterdag 11 november, de 11e van de 11e, begint de carnaval en is eindelijk de bekendmaking van de nieuwe hoogheden van het Heidurp in de feestzaal van de Pelgrim. Na maandenlang zwijgen, liegen, stiekeme afspraken en geheime voorbereidingen mogen de nieuwe hoogheden zich eindelijk bekend maken aan de nieuwsgierige meute!  

De avond zal om 19.00 uur beginnen met de bekendmaking van de nieuwe jeugdhoogheden. Heel erg spannend natuurlijk voor de kinderen uit groep 8 wie bij hun dit jaar voorop mag lopen in de polonaise. Om 21.00 uur gaan ze meteen door en mogen de grote jongens op het podium. Eerst gaan ze op een mooie en waardige manier afscheid nemen van ‘oude’ Prins, Prins Djim, en hem bedanken voor zijn inzet, gezelligheid en zijn gulle lach! En dan door…..een mooi feestje maken! 

Voor deze avond heeft CV de Heikneuters een jaren ‘90-biercantus avond’ georganiseerd. Voor ieder wat wils dus! En dan, op de 11e van de 11e, om 11 over 11 zal dan het grote moment daar zijn waar velen al weken reikhalzend naar uit hebben gekeken, de onthulling van de nieuwe Prins van het Heidurp!  Dus zorg dat je erbij bent, zaterdag 11 november bij de Pelgrim!