Afbeelding

Sint-Nicolaas en zijn Pieten op het Heuvelplein

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Ondernemersvereniging Heuvelplein ontvangt op zaterdag 25 november Sint Nicolaas en zijn Pieten van 11.00 t/m 13.00 uur. In de feestelijk versierde tent is er voor alle kinderen gelegenheid om de Sint een handje te geven, of om een tekening aan de Sint te geven of met de Sint op de foto te gaan. 

Er zijn ook diverse spellen aanwezig, zoals over een daknok lopen, pakjes in de schoorstenen gooien, steltlopen, hoelahoep, kegels omgooien en bus lopen. Als je dat allemaal hebt gedaan, dan heb je zeker weten het mooie Pieten diploma verdiend. De kinderen kunnen zich ook laten schminken, bijvoorbeeld als een Pietje, een pakje op je wang of als prinses. Er is voor de kinderen ook lekkere warme chocolademelk en strooigoed, een grabbelton met heel veel leuke cadeautjes en je krijgt ook nog een lekkere snoepzak.

Ook aan de volwassenen is gedacht, er wordt gratis koffie geschonken zodat ze onder het gezellig bijkletsen met vrienden en bekenden toch warm blijven. De Sint en zijn Pieten rekenen op een grote opkomst en zien jullie graag samen met jullie ouders, en veel vriendjes of vriendinnetjes, op 25 november van 11.00 t/m 13.00 uur op de punt van het Heuvelplein.