Afbeelding

Sint Nicolaas en zijn Pieten op het Heuvelplein

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Sint Nicolaas en zijn Pieten waren op zaterdag 25 november te gast op het Heuvelplein in Beek en Donk. Ondernemersvereniging Heuvelplein had het gezelschap uitgenodigd om de kinderen van Beek en Donk op een ontspannen manier even Sint Nicolaas en zijn Pieten een handje te geven of om een foto te maken.

Alles was aanwezig om er een paar fijne uurtjes van te maken; de gezellig versierde tent, de grote stoel voor Sint Nicolaas, Peggy de schminkster, de snoep en de spelletjes en de grabbel cadeautjes ton. Toen de Sint en zijn Pieten op het Heuvelplein arriveerden was het gelukkig droog en stonden er al veel kinderen en volwassenen op zijn komst te wachten met een lekker kopje koffie of thee en voor de kinderen warme chocolademelk. De Sint en zijn Pieten wilden graag de kinderen aanmoedigen om de pakjes in de schoorstenen gooien, leren op de nok van het dak te lopen en kegels omgooien, zodat de kinderen het Pieten diploma konden verdienen. Hij vond het erg leuk als de kinderen werden geschminkt, bijvoorbeeld als Glitter Piet, maar ook erg belangrijk om ze een handje te geven, snoepzakjes uit te delen en ze cadeautjes laten grabbelen uit de grabbelton. En al die tijd was het erg druk en gezellig op het Heuvelplein.

Ondernemersvereniging Heuvelplein wil Sint Nicolaas en zijn Pieten bedanken voor het bezoek aan het Heuvelplein, maar ook de ouders die de kinderen stimuleren om samen naar een activiteit te gaan waardoor ze en er weer een succesvolle activiteit van hebben kunnen maken. Noteer in uw agenda alvast de kerstactiviteit, deze zal zijn op zaterdag 16 december op het Heuvelplein.