Afbeelding
Foto:

KerstROLLERshow RC de Oude Molen

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk -  In Sporthal D’n Ekker in Beek en Donk vindt op zaterdag 16 en zondag 17 december de jaarlijkse KerstROLLERshow plaats, georganiseerd door Rollerclub de Oude Molen. De laatste voorbereidingen zijn in volle gang en de opbouw van het theater kan beginnen. 

Dit jaar speelt de show zich af in een museum. Tijdens de show van zondagochtend 11.00 uur wordt het museum geopend door de Burgemeester van Laarbeek. De museummedewerkers, Yvonne van Zutven en Lisanne Kanters, leiden de bezoekers rond langs allerlei aspecten die je in een museum kan vinden. Bekende schilderijen, zoals van Rembrandt of Van Gogh, krijgen een vertolking op rolschaatsen. De jongste rijdsters, vanaf 5 jaar oud, zorgen voor de ontroering en de oudere leden laten zien wat jaren van trainen en ervaring opdoen voor resultaten geeft.

De vrijwilligers van RC de Oude Molen doen ieder jaar weer hun uiterste best om een origineel decor te bedenken én te maken. Ook dit jaar is dat zeker gelukt, herkenbare spullen uit een museum, schilderijen, diamanten, beelden, maar ook een persoonlijke touch en de actualiteiten zijn terug te vinden. 

Kaartjes voor deze spetterende KerstROLLERshow zijn te koop via www.rcdeoudemolen.nl. De shows zijn op zaterdag 16 december om 19.00 uur en op zondag 17 december om 11.00 en 16.00 uur. Kaartjes kosten €14,50 voor volwassenen en €9,50 voor kinderen t/m 11 jaar.