Bjorn van der Doelen en Mike Weerts
Bjorn van der Doelen en Mike Weerts

Winnaars tickets voorstelling ‘De ziel van carnaval’

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - Via DeMooiLaarbeekKrant konden afgelopen week 3x keer twee tickets gewonnen worden voor de carnavalsvoorstelling ‘De ziel van carnaval’ van Mike Weerts en Björn van der Doelen in het Bavaria Brouwerijcafe. Via een prijsvraag in de MooiLaarbeek-app maakten deelnemers kans bij het goede antwoord.

DeMooiLaarbeekKrant kreeg veel goede inzendingen en heeft uit alle inzendingen drie winnaars geloot. De winnaars zijn: Henriëtte van der Zanden, Joke van Venrooij  en Ellen van Vroenhoven. Gefeliciteerd! Stuur even een mail naar redactie@mooilaarbeek.nl met daarin het adres vermeld en dan zorgen wij dat de tickets bij de juiste persoon terecht komen. 

Niet gewonnen? Niet getreurd! In de toekomst zullen er meerdere winacties volgen via de app van MooiLaarbeek. Naast dat je er direct het laatste Laarbeekse nieuws leest en pushmeldingen ontvangt, vind je er ook een uitgebreide agenda met Laarbeekse activiteiten. Nog niet gedownload? Download de MooiLaarbeek-app dan in de Google Play Store (Android) of in de App Store (iOS). Al 4.000 mensen waren je voor!