Afbeelding

Jeugd CV de Heikneuters bezorgt magazine D’n Heizot huis-aan-huis

Algemeen

Mariahout - De carnavallers van groep 8 kwamen afgelopen zaterdag bij elkaar om, samen met de Heikneuters, d’n Heizot, de carnavalskrant van het Heidurp, rond te brengen door heel Mariahout.

Vroeg in de middag verzamelden Prins Tim, prinses Sam samen met de rest van de hoogheden en de jeugdraad om D’n Heizot in ’t Heidurp huis-aan-huis te bezorgen. Natuurlijk ondersteund door een gezellige tune, dus de kinderen kwamen dansend door de Mariahouste straten. Ze kregen bijzondere ondersteuning. Want de kinderen van de Hoogheden wilden deze gezellige middag niet missen en sloten gewapend met bolderkarren aan.

CV de Heikneuters onderstreept met het kosteloos verspreiden van D’n Heizot dat carnaval een feest is voor iedereen. Want carnaval dat vier je samen! Iedereen was enthousiast en genietend van elkaar, de gezelligheid en de muziek werden de Heizots in een ommezien verspreid door heel Mariahout. Weer een taak volbracht door de Jeugdleden van de Mariahoutse raad!

Mariahout maakt zich op voor vier avonden lachen om veelal eigen dorpse artiesten. Aankomende zaterdag staat de eerste van drie Kletsavonden op het programma en op woensdag 24 januari vindt de altijd drukbezochte KBO-avond plaats. Kijk voor meer info op www.heikneutersmariahout.nl.