Afbeelding

Miniplaybackshow bij CV de Heikneuters in ’t Heidurp

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - De jaarlijkse miniplaybackshow van de Heikneuters stond op zondag 28 januari weer op het programma. Iedereen had zin in een feestje, dat was goed te zien aan de grote groep bezoekers die op deze gezellige middag af waren gekomen.

De middag werd geopend door ex prins Djim. Na het openingswoordje van prins Rob werden de presentatoren, Diek Lukassen en Haike Aarts, naar voren geroepen. Ze hadden al een paar weken meegekregen dat de vriendengroep van prins Rob, De Toekerz, dit jaar met z’n allen willen gaan skiën tijdens carnaval. Daar waren Diek en Haike ook wel voor in de stemming en verschenen daarom compleet in ski tenue op het podium! De vakjury werd voorgesteld; voorzitter Mario van Dinther, Lars van Bokhoven en de juf uit groep 8, Helga Hendriks, waren speciaal naar het Heidurp afgereisd om hun met hun kritische blik de optredens te aanschouwen. De middag werd afgetrapt met een geweldig verrassingsoptreden van alle kinderen van de Toekerz, die het liedje brachten wat hun ouders speciaal voor Prins Rob, prinses Joyce en hun adjudantenparen gemaakt hebben.

Heel veel kinderen uit het Heidurp durfden het aan om het podium te betreden; alleen, met zn tweeën, drieën of een hele groep, ze deden het toch maar! Keer op keer werd er een spetterend optreden neergezet. De Groep 8-ers sloten de optredens af met een geweldig optreden in het thema Ruimte en Mars, op een medley van liedjes waar dat thema steeds in terug kwam. Het was een spectaculair optreden met een geweldig mooi decor wat door de groep 8-ers zelf gemaakt was. Voor de jury begon de moeilijke taak om de winnaars te bepalen. In de tussentijd vlogen de snoepzakken, ranja en chips over de balie van de snoepkraam en rond de klok van 17.00 uur was alles uitverkocht.

Na een goed jury-beraad was daar dan de uitslag. Alle deelnemers werden het podium op geroepen, waarna Prins Rob met z’n adjudanten Harrie en Theo de prijzen uitreikten. Iedereen kreeg vervolgens nog een leuk aandenken aan deze gezellige middag. Prins Rob, prinses Joyce en hun adjudantenparen Theo & Marian en Harrie en Mieke en hun gevolg hebben ook dit jaar weer genoten van alle optredens. Als dit een voorproefje was van de (jeugd) carnaval van de Heikneuters, dat belooft het een fantastische carnaval te worden dit jaar. De Jeugdcommissie van CV de Heikneuters wil alle deelnemers, juryleden, presentatoren en aanwezigen bedanken voor een ouderwets gezellige jeugdmiddag en op naar carnaval 2024! Maar of Diek en Haike alsnog gaan skiën... dat is afwachten.